joi, 25 august 2011

Az én nagy HOUSE


My House, A Jövő Háza! Egy most!

Ellentétben a régi rendszereket, modern elektromos rendszerek és egyéb berendezések, beleértve a kapcsolók és aljzatok kívül. Elektronikus technológia modern megoldásokat, tudjuk, hogy hasznos, otthon vagy az irodában egy kényelmes és biztonságos, méltó a XXI században. Egy modern otthon, biztonságos és gazdaságos elektromos berendezés magában foglalja a következő funkciókat: kényelem, biztonság, megtakarítás, és biztonsági kapcsolattartás és ellenőrzés.

1. COMFORT
1.1. Automatizálás
Köszönjük, hogy a touch screen parancsot adott egy szobában több funkciót. (OTTHONOM - MY HOME). Amikor nyomán dimemineata tudjuk ellenőrizni a mozgását, egy vagy több elektromos redőny kap, hogy több fény a házban, további erőfeszítés nélkül. Érzékelők lehet védeni ablakok rolók raktáron. Használható megnyitni egy mágnes ellenőrzésére a kerület. A kényelem biztosítja érintőképernyő.
Biztosítani kell a megfelelő sorrendben az ikonok a gombokon. Rendelés telepítve van, ahol több funkciók MY HOME -OTTHONOM. Programozási felület ellenőrzésére világítási módok, automatizálás, betörést, hőmérsékleti-, hang-elosztás és energiagazdálkodás. Rendelés programozási módok fipersonalizata független forgatókönyvek kapcsolatos automatizálási, hőmérsékleti vagy hang tárolt modulrendszer programozási módot. Érdekében, hogy biztosítsák a védelem kód, amely lehetővé teszi tárolása 30 transzponderek aktiválni védelmet megrendeléseket. Egy hordozható kártyaolvasó, közel a transzponder (csatorna), hogy be van kapcsolva, és lehetővé teszi az átviteli jelet generált on-line, nem igényel elemeket, és automatikusan kódolva az olvasó.

1.2. Sound System
. Révén egyfajta hangrendszer erősítőt kapcsolja be a rádiót bárhol a lakásban, és hallgatni a kedvenc szoftver erőfeszítés nélkül. Rádió berendezés, valamint egy lakás kulcs modul.LIVING. Rádiórelé vagy kapcsoló indítja Schuko csatlakozóval vagy univerzális mobil vagy eltemették lehet biztosítani az egyszerű feladatok

2. BIZTONSÁG
Révén egységes parancs „Betörés System” figyelemmel kísérhetjük az egész ház vagy csak egy szoba. A gáz érzékelő minket a nagy baj a kis szivárgás a gáz, ez ad ki Mágnesszelep szabályozás és engedje gáz. Védelmi eszközök villamos reteszelés dugók készülnek a pole a pole magnetoternic kapcsoló és aljzat interlock védett. Ezek együttesek közé: védelem a nyitó fázis és semleges, vagy beállítási „nyitott” külön kapcsolatok teljes hálózati (bipoláris trigger) interlock aljzat / kapcsoló. PB-gáz-érzékelők és szenzorok flos félvezető művészet. Így minden eszköz, hogy nagyon szelektív a típus a gáz, hogy már épül, így csökkenti a valószínűségét a hamis pozitív. Az érzékelő mikroprocesszor vezérli, és fel van szerelve egy belső önteszt jeleit kár evectualelor elektromos alkatrészek, és a szenzorok a külső kapcsolatok. Betörés rendszer passzív infravörös érzékelő. Meg kell jelenlétének kimutatására térfogati passzív infravörös - riasztási memória megelőzése érdekében betörés. A vezérlés integrált telefonhívásokat is vége, és indítsa el a rendszert manuálisan, a transzponder és a távoli, kétirányú kommunikáció a felhasználók között, biztonsági rendszerek és automatizálás. Lehet szállítani az antenna. Ott van a lehetőség telepítése miniunitati ellenőrzési rendszer, amely lehetővé teszi össze-és lekapcsolást, ellenőrzése 4,5-8 zóna, 30 programozható távirányítók, vizsgálatokat végeznének a jeleket és a riasztások kezelése sistems kapcsolódó memória. Az észlelésről egy érzékelő technológia ebben a kötetben dupla tartalmaz egy infravörös érzékelő kimutatására az emberi melegség és a mikrohullámú érzékelő mozgásérzékelést.
Használata piezoelektromos érzékelők esetében a törés az ablak telepítés ragasztószalag mindkét oldalán. Infravörös akadályok aktív intézkedés védi az ablakok és ajtók. A készülék két oszlopot, az egyik eljáró adó, a másik a vevő. Amikor infravörös sugarak készülék által kibocsátott megszakad alarma.imediat kezdődik. Használhatja egy vagy több hálózati egység alapja az otthoni rendszerek több telepített, hogy a betörés rendszer, automatizálás.
Vezérlő eszközök időzítők, hogy húzza késedelem terhesség, ha nem működő, lehetővé teszi a használatát világító lépcső, ventilátor rendszerek. Vezérelhető nyomógombbal vagy forgó aktiválási. Time-out idő alapján számítják ki, amikor a kapcsoló / gomb van nyitva.

Biztonsági eszközök
Új biztonsági lámpa magas hatásfok és a hosszú működés két változatban kapható: az egyik alapján lámpa vészvilágítás és a sürgősségi és a tartós változat. Az első változat kezd működni esetén automatikusan kiesések és feszültséget fog állni. A második verzió használ, ezzel egyidejűleg megadják sürgős feladata az állandó világítás a szobában igénylő mesterséges világítást a nap 24 órájában, vagy a folyosókon, lépcsőházakban és ablak nélküli

.3. MEGTAKARÍTÁS                                                                                                                                                                                                                                                                                          3.1. Temperature Control
Beállíthatjuk, hogy a hőmérséklet keresztül szonda hőmérséklet minden szobában, és minden órában a nap.Szerezze megtakarítás akár 30%-os. Hőmérséklet-szabályozás lehet tenni egy központi vezérlő egység négy különböző területeken. Van központi vezérlő egység akár 99 különböző területeken. Ez a készülék egy érintőképernyős hőmérséklet szabályozására.
Egy nagyon érdekes eszköz a ravaszt négy független relé egyszerű feladat, két-, vagy kombinált szelepek, szivattyúk és fan coil elektromos hajtással, ha a logikai interlock relé.

3.2. Energia menedzsment
Elkerülése érdekében áramkimaradás okozta túlterhelés vagy bontása nonprioritare feladatokat lehet szerelni ravaszt aljzatok. Változtatható feszültségű izzólámpák lehet megrendelni (60W és 500W közötti hatalmi) egy vagy több pontot. Egy kattintás középső gomb aktiválva van, és igazítani betölteni az utolsó beállításokat. Fine Tuning használatával történik a gomb szinten. Gyújtás eszközök lehetővé teszik a terhesség elérése fokozatosan állítsa be a fényerőt, hogy elkerüljék a jelenség a vakság (soft-start funkcióval. Extinction fokozatos. (Soft-stop funkció). Feszültség dimmer teljesen csendes, mivel az alapul egy új technológia, amely biztosítja a megfelelő kibocsátási szabványok használata nélkül elektromágneses tekercs szűrés. Változó védi biztosíték rövidzárlat ellen. A használata változó tápfeszültséget UPS, vagy egy generátor kárt okozhat. Változó elektromos állítási lehetőségei forgó ohmos terhelést. Lehetnek felszerelve beépített módon kapcsolót. Termosztát ellenőrzés szobahőmérsékleten keresztül elektronikus érzékelő, amely vezet relé kimenet..                                                                                                                                                                                                                                                       Termosztát típusú   A  eszközök.Most nyújtható az alábbi esetekben :
v     fűtő-és légkondicionáló (központi, konvektorok, légkondicionálás, fűtés rendszerek)
v     meg a külső switch-szezon
v     Kimenet a kapcsolatot a kapcsolót.

B és C típusú termosztát eszköz lehet biztosítani a következő esetekben:

v     fűtő-és légkondicionáló (központi, konvektorok, légkondicionálás, fűtés rendszerek)
v     külső kapcsoló beépített szezon
v     NO kontaktus kimenet

Elektronikus termosztát fényes.
Ez egy rögzítő eszköz használható temették fűtési és hűtési rendszerek a programozási lehetőségek, hőmérsékleti bármikor a nap.

4. KOMMUNIKÁCIÓ ÉS BIZTONSÁG
Akkor szerelhető minicamere olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik videó ellenőrizni kell az egész ház tulajdonosa. Egy belső egység KIHANGOSÍTÓ "POLYX VIDEO DISPLAY" nyújthat intercom funkciókat és automatizálási rendszer, amely folyamatosan a bajt. Tud biztosítani, video-kaputelefon rendszer kéz - ingyenes színes LCD kijelző két-vezetékes rendszer. Rendelkezik a POLIX video készülék, videó kijelző és egy memória egységet POLIX. Mindhárom rendelkezik egyedi funkciókkal. Abban az esetben, integrált rendszerek, kommunikációs és Otthoni, memória egység és a képernyő POLIX VIDEO POLIX ideálisak otthoni videó berendezés senkinek. A menürendszer lehetővé teszi, hogy aktiválja a hangot, a hőmérséklet változás, amely lehetővé teszi programozási módot és megjeleníti riasztási állapotát. POLIX memória egység egy VCR-telefon hangszóró, falra szerelhető, kijelző, menü, audió-videó és robot megállapodást. PIVOT színes video a belső egység is telepíthető a 2-vezetékes video rendszerek, síkképernyős színes 4 "TFT technológia. Fel van szerelve az ajtózár és gombot háttérvilágítással a lépcsőház és monitoring autocomutare legfontosabb bemeneti panel.
Közül választhat 17-csengőhangok már programozva, hogy hívja az emeleti gyűrűt főbejárat panel, intercom hívás, majd hívja a másodlagos beviteli panel.                                                                                         5. CONTROL
Ha telepítette a web szerver az otthoni számítógép használata, vagy a Pocket PC-szabályozás és aktiválja az összes funkciót, akkor is, ha nem vagyunk otthon. Ez a tartomány leírt nagy öröm a tervezés, a hatékonyság, az egyszerűség, az ergonómia, és különösen a modernség, a teremtés BTICINO, és része a Legrand.

BTICINO tudja, hogy álmai „ én ideális otthon” a valóságot.

                                                                                                                                                                              Üdvözlettel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu