marți, 23 august 2011

BOILER ELECTRIC THERMEX


Boilerul electric Thermex pentru apa calda contine cele mai performante inovatii tehnologice pentru calitate de durata.Thermex este o companie rusa dezvoltata in Sankt Petersburg specializata in proiectarea producerii industriale a apei calde menajere si utilizarii tehnologiilor inovatoare ..Cu o experienta de 60 de ani in fabricarea boilerelor electrice ,Thermex ofera un standard inalt de calitate.Fabrica este complet automatizata si produce 750000 de boilere pe an si este lider European in domeniu.Acest produs are acoperire antibacteriana.Poseda tehnologie oxygen - free.Ofera garantie maxima a calitatii izolatiei termice.
Caracteristici :
Poseda  o conducta  de iesire apa calda din otel inoxidabil . Recipient din interioreste din  otel special rezistent la coroziune.  Anod mare de magneziu cu concentratie ridicata de magneziu asigura o durabilitate indelungata boilerului de apa calda .  Flansa de otel fixate                                                                                                                 cu 5 bolturi la corpul boilerului..Montarea boilerului devine usoara si simpla..Elementul de incalzire ,anodul de magneziu si termostatul sunt montate pe flansa.Corpul exterior al boilerului fabricat din  otel si acoperit cu un strat de email epoxidic,care mentine luciul suprafetei exterioare a boilerului un timp indelungat. Izolatie termica BioGlass-lined :
suprafata recipientului interior are un strat special de acoperire ( o sticla speciala ) aplicat prin tehnologia BioGlass-lined .In acest caz apa din recipient isi mentine puritatea ca si cum ar fi intr-o cana de portelan. Izolatie ecologica fara CFC cu un strat gros de poliuretan de inalta densitate care impiedica pierderile de caldura ,reducand consumul de electricitate.Teava de intrare apa rece din otel inoxidabil echipata cu duza de pulverizare.
Termostat de dubla siguranta utilizat pentru reglarea temperaturii apei si pentru deconectarea automata a boilerului in cazul in care se supraincalzeste.
Poseda un element de incalzire din cupru de inalta performanta care este montat fie pe flansa cu 5 bolturi ori pe flansa cu un nit special,in functie de modelul de boiler.

                                                  Dimensionare boiler dupa THERMEX

Numarul  utilizatorilor de apa
Numarul persoanelor care fac dus rand pe rand
Numarul punctelor de consum
Capacitatea boilerului
Minimal
Normal
spalator
dus
lavoar


1
-
1
-
-
10
30
1
1
1
1
-
30
50
2
1
1
1
-
30
50
2
2
1
1
-
50
80
3
3
1
1
1
80
100

                                                      TIP BOILER

Tip
Capacitate (litri)
Durata de incalzire
Greutate
kg
ER50V
50
1h55min
17
ER80V
80
22
22
ER100V
100
3h30min
25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu